Nu vet du hur det känns, det syns i dina ögon

Haft en otroligt lugn kväll, tog en tur till konsum vid halv 9 tillsammans med Rasmus för att köpa plugggodis i form av cola och choklad. Jocke ringde en sväng ikväll också och tjötade i hela 40 minuter! Sjukt..  Är även inne på min 4:e kopp te för kvällen, sjukt! Men är det kyligt och man behöver hålla sig vaken så varför inte?  Har hunnit skriva 600 ord idag och jag tror även att jag skrivit klar halva min analys, iaf textmässigt och första utkastet, känns förbannat skönt! Och natten är fortfarande hyfsat ung, har planer på att skriva ännu mer senare. Börja på del 2 eller introduktionen känns som en bra ide!  Så länge man har sällskap av musikhjälpen och Rasmus hela natten så ska nog den här natten försvinna också :) toppen! 
 
Siktar på läggdax framåt 5-6. Det bör gå, har fortfarande en halv cola kvar och en hel choklad och en massa te!  Imorgon blir det fokus på städning och matlagning inför julmiddag hos mig med otroligt fina människor :) Skönt att skriva inatt så slipper jag tänka på det imorgon. Iaf inte förrän ev framåt natten. Beror på hur länge mina vänner stannar. 
 
Har fortfarande en otroligt go känsla i hela kroppen; det är snart jul, nyår, resa till Gran Canaria, det är snö utanför fönstret och jag har otroligt fina vänner i min omvärld och jag är otroligt tacksam för livet! :) fint det! 
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0