När det sätts ord på känslor

Har läst en självbiografisk bok idag, en bok som en kille på HLK har skrivit.
En mkt speciell bok som är skriven i ett enda syfte, att berätta sin historia för att minnas och för att få ur sig den.
Den påminner om många saker hos mig själv och en del saker som han skriver, t.ex en sak om sin pappa gick rakt in i hjärtat på mig, han satte ord på det som jag aldrig kunnat. Jag känner likadant men har aldrig kunnat förklara det på ett så bra sätt som han gjorde. " Saknar du inte att ha en pappa ? Jo, men jag saknar inte min egen pappa för jag har vant mig med att inte ha honom nära ".
Jag grät och log mig hela boken igenom, jag har träffat personen som skrivit boken och jag umgås och pratar gärna med honom. Jag förstår lite mer om hur han är efter den här boken, varför han ibland ser lite bekymrad ut. Hans uppväxt påminner om saker i mitt liv men lååångt ifrån vissa saker som han upplevt. Han är en person med ett komplicerat förflutet, en person som är svår att komma in på livet troligtvis. Men han är en människa som är mkt äkta, som vågar vara sig själv och som är sann mot andra och mot sig själv och DET beundrar jag ngt oerhört mkt!!

Nu väntar solsidan och time-out och true blood resten av kvällen.
Imorgon har Kroksmark föreläsning och det ser jag mkt framemot! Hans föreläsningar i helgrupp gör en alltid på kort humör och man skrattar alltid. Fint det. Btw så var träffen med Sara Frisk idag oerhört bra, jag träffade på gymnasie-Saraversionen av mig själv och insåg att jag saknar NV07D ibland, och jag insåg hur mkt jag saknat Saras godhet och hennes enkelhet. Att det är enkelt att vara människa och att ha det trevligt tillsammans med andra. TACK Sara för stunden tillsammans, det kommer hålla mig glad länge! <3

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0