smiles and skratt

2 dagar i skolan med en massa skratt med min klass! Sjukt kul när andra berättar om sina erfarenheter i skolan och när det blir felsägningar heeela tiden :) älskar min mentorsklass! Kommer hata att vi inte ska gå tillsammans igen allihopa efter tisdag eftersom att alla verkligen kommer överrens..
Somnade på föreläsningen i ett par minuter idag, lagom roligt när jag satt längst fram på en matematikföreläsning och somnade mitt framför ögonen på henne när hon satt och kollade på mig hela tiden :p men har man fått för lite sömn de 2 senaste dagarna så har man. Fick tillbaka tentan igår också och om jag missat skriva det så fick jag 33/38 på den vilket känns grymt bra! Bara 2 småfel jag gjorde så det känns skönt att man är tillbaka på banan med att visa sin kompetens. :)

Precis ätit middag, fisk är grymt underskattat! Gott (Y) Ska följa med Sanne till apoteket om en stund så jag får röra lite på mig och förhoppningsvis somna tidigare ikväll. somnat halv 2-2 två dagar i rad nu och vaknat strax innan 8. Dax att sova kanske ? Behöver all energi jag kan få inför akademin nästa vecka! 5 dagar i rad.. ska dock inte dit alla dagar för har hemtenta samma vecka men jag ska definitivt dit med alla pior och de andra i kompisgänget och dansa och festa tillsammans igen!  Gud vad jag saknat dem!!!! Fått prata lite med Rasmus och Robert på föreläsningen igår och idag, guldvärt! Sjukt att man kan tycka om någon och sakna någon efter så kort tid man kännt varandra, precis som med Sanne när hon är borta, weird.
Jag, Rasmus,Robert, Jessica, Victor och Isabelle ska förmodligen bli faddrar tillsammans till hösten också om allt går som det ska, hade varit såå roligt att ha en grupp tillsammans med det gänget eftersom vi har så roligt ihop :)
Redovisning, lunch med Jessica och städning av lägenheten väntar mig imorgon. :)

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0