Guldsmed

Haft en bra dag i skolan med mkt engelsk grammatik. wiho! Träffade dessutom på Robert och Rasmus i skolan, dessa fina pojkar :) Vad skulle jag göra utan dem här i jkpg ? Skulle förmodligen ha mkt tråkigare eftersom att Rasmus höjer mitt humör på fb heeela tiden med sina stalkningar och Robert som ger en feel good känsla i magen när han fjantar sig och är precis lika konstig och abnorm som jag!
Sanne och jag skulle därefter prata med vår hyresvärd som är guldsmed och har en butik på gården här hemma om tvn i lägenheten. Han försöker påstå att han är en "fattig guldsmed" som inte vill skaffa en ny tv när våran håller på att gå sönder.. jo men gud vad fattig han är som tjänar 16.000 i månaden bara på den lägenheten där vi bor.. dra den ngnannanstans va!!
Sanne känner sig inte lika peppad i dag som igår, hon får ju inte ha fler dejter med Oscar Carlén länge ;p hahaha. Hon saknar deras regelbundna möten xD

Idag ska jag bara läsa lite i boken About a Boy och sen bara sooooova. Ska plugga imorgon istället, ringa till Emil :) och sen åka till jysk och ikea och inhandla fotölj, fotpall, madrass, täcke och kudde till när jag får besök :) förhoppningsvis redan i mars!

Känner att jag börjar ge vika för lite saker som rör sig i mitt huvud idag och i mitt känslofält. och insåg lite i skolan idag att jag börjar få en ganska go känsla i magen och ett stort leende i hela ansiket. Det blir nog bra med det, är det meningen så är det :) ( tror mkt på ödet för er som inte vet )

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0