They don't know

Hemma själv för första gången på 3-5 dagar.. känner mig lite smått ensam faktiskt.
När man är van vid att ha folk omkring sig så mkt som jag har så blir det lite ensamt ibland när man är själv även om det är skönt ibland.
Har kollat på Harald and Kumar goes to White Castle en stund som går på 6;an just nu, en av de roligaste filmerna jag vet! Men just idag orkade jag inte hela, den får mig bara att få hemlängtan ändå vilket jag har tillräckligt av idag som det är.
Som ni kunde se från det förra inlägget som jag skrev nyss så saknar jag en väldans massa, idag saknar jag alla dem sakerna i en salig blandning men saknaden efter Hades är nog lite större, han blev pappa för lite drygt 1 timme sen, till 4 ungar. Jag hoppas att en kommer bli creme, hade varit underbart att ha en katt som liknar Hades. Lillkillen..

som ni såg i förra inlägget så saknar jag Hans också, ngt som jag inte riktigt förstår mig på. Förmodligen har jag fått lite panik med det pga att han inte blir yngre och inte jag heller och att jag förmodligen hade ångrat mig om han hinner dö innan jag får allt sagt som jag skulle behöva få säga. Men han har väl inte så mkt att säga tillbaka kanske..

nee, nu blev det lite för sentimentalt känner jag, får kolla på en bra film istället. Disney kanske ? Eller fortsätta att kolla scrubs. :)

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0