Hemma är där man senast satte sig

Igår när jag hade fixat med ID-kortet till jobbet (som förövrigt blev grymt fult) så satte jag mig på tåget till Växjö, lämnade huvudvärken bakom mig och kände mig för första gången på riktigt länge lugn i hela kroppen när jag skulle till Växjö. Har alltid mer eller mindre negativa känslor när jag åker till Växjö annars men igår kändes det bara skönt och bra :)  Jag mötte upp Johanna och hängde med henne ett par timmar, som jag saknat min fina tjej!  Vi pratade på och tog bilen till födelsedagsbarnet Joakim och fick tårta och skrattade åt allt och ingenting som hans farbror pratade om med Colgate-reklamer och det ena med det andra. Jag skrattade åt Jonny och han skrattade åt mig, asså familjen Sjöö kan ju vara bland de finaste människorna som finns :)  tydligen lever jag numera under kodnamnet Jönköping, jag har bott hemifrån så länge att jag inte ens är Sara längre, utan Jönköping.  "Vi har Jönköping på besök", jo ja tackar jag :) Men det tar jag mer än gärna på mig!  Fint att höra småländska igen också med fler människor som säger Nååje och tosig, och att slängas in i prat om folk från Gemla.  Johanna uppmärksammar mitt byte av dialekt som vanligt också, men jag är van nu och orkar inte bli upprörd över det längre, jag är Gemlabo och Jönköpingsbo, så är det bara! 
 
Jag och Johanna träffade sen Tove en stund och jag vet inte när jag träffade Tove senast.. Julas tror jag. Herregud! Kul att träffa henne iaf :) Alltid komiskt när de ska försöka para ihop mig med den ena och den andra, igår var det Joakim och Rasmus som var offer. Roligt resonemang kring Rasmus också: "Men Sara, ni är ju typ tillsammans, fatta det ngngång! Det enda som fattas är att ni ska kyssa varandra ngn jäkla gång".  Tycker det är roligt att det man pratar om skiftar också, samtalen blr så mkt mer vyxna, man pratar verkligen med varandra mer nu istället för att skvallra eller prata om killar, fest och skola. Nu är det mer världsliga saker, framtiden, nutiden och dåtiden och det tokgillar jag! :) 
 Sen ringde min Västkusttjej och snackade en stund, henne saknar jag också! Mkt folk jag saknar just nu :p  Och pratade ditten och datten, hon har det bra och trivs med livet och det gör mig mer än glad :)   Hemma vid 11 men somnade inte förrän 2. Dessa sömnproblem.. dessutom vaknar jag varje timme och jag vet varför. Oerhört frustrerande. Drömmer drömmar om samma person varje natt också, inte roligt det heller. Inatt drömde jag dessutom att jag fick en dotter som skulle heta ngt på E, dock fick måmå ta hand om henne då jag skulle jobba 6 dagar den veckan tydlige.. asså drömmar! 
 
Idag är jag glad då jag hade en fin dag igår och jag har insett att saker förändras, men det man vill kan stanna kvar, som gemenskapen med mina fina växjötjejer och gemenskapen med iaf större delar av familjen Sjöö :)  Ikväll äter jag middag hos måmå och sen sover jag där för att hålla måmå sällskap, imorgon hälsar vi på måfa på sjukhuset! 
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0