Tainted love

Jag somnade som en stock vid strax innan 12 då jag hade ont i hela kroppen av utmattning och stress. Men jag var helt lugn i psyket och inombords för första gången på flera veckor, så magiskt!  Trots att jag inte sovit hela natten så har jag trots det sovit bättre än på flera veckor och ändå fått sova och det är grymt. Behövde verkligen det. Man vet hur man ska råda bot på saker och ting och vad som hjälper som medicin, Kalmar hjälpte.  Detär konstigt att man vid 22.5 års ålder dock tvingas lära sig hur man sover igen. Men det är väll för att jag har alldeles för mkt i tankarna just nu på skolan, jobbet, insparken och måfa. Men det ger sig med tiden! 
 
Jag är väldigt glad idag, fantastisk dag i Kalmar igår och lite sömn. Att vakna och ha ett sms med texten: "Du har en speciell plats i mtt hjärta :) " som väntar på mobilen då börjar dagen mer än bra! Fantastiska vän och människa :) 
Dagen har därför börjat mer än bra och idag är jag osäker på vad jag ska hitta på idag faktiskt. Ska ev träffa Ida annars vet jag faktiskt inte, kanske blir en promenad eller cykeltur. Pappa kanske är hemma, vem vet. 
Dagen är bra och imorgon får jag skjuts hem till Jönköping på förmiddagen och det blir toppen, ser framemot att komma hem! 
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0