Sen en tid tillbaka har jag varit trött, försökt att vara allt på samma gång

Jobbat färdigt för denna veckan, onsdagen och utbildningen igår rullade på bra. Hämtade en väääldigt saknad dator igår, tydligen hade dem fått byta hela skärmsystemet och moderkortet och hatt sig, jisses.. jag och teknik alltså. Vi funkar inte alls!   Glädjen över att få tillbaka min dator var iaf total, och han som lämnade ut datorn var väldigt hjälpsam och trevlig vilket gav mig ett leende från öra till öra för första gången på ett par dagar, himla fint det. :)  
Måmå ringde igår kväll, måfa ligger tydligen på sjukhus för andra gången på två veckor.. problem att andas och grejer. Inte bra! Han hade tydligen provat en rullator igår, det borde han gjort för flera år sen.. hoppas han får en!  Sen ringde mamma, full cirkus.  Saknar min mamma!   
 
Jag spenderade resten av kvällen igår hos kära Robert och pratade mer än vanligt. Munnen gick i ett på mig den första halvtimmen, det var otroligt skönt att få prata med ngn som känner mig för första gången på ett par dagar ansikte mot ansikte och stackars Robert fick bli offer. :p  men han mest skrattade åt min ivrighet och hur snabbt jag pratade. Nu vet han hur det känns iaf ;) haha.  Mycket prat och skratt där nere åt gräs, kossor och spermier, herregud!  Jag behövde det och jag skrattade tills jag fick ont i magen åt alla bilder och liknande! Magiskt. :)   Jag sover sjukt mkt den här veckan, försöker sova ifatt missad sömn, och det är otroligt skönt att sova för första gången på egentligen 2 veckor, grymt. 
 
Jag är mentalt trött mer eller mindre hela tiden, jag försöker räcka till för alla, för min mamma, min måmå, mina vänner och mig själv. Det är inte alltid jag orkar men jag försöker som vanligt. Jag hinner med dem mer än mig själv vilket aldrig är bra men det är så jag funkar. Det märks så tydligt att det är sommar nu och att pedagoger är spridda över Sverige/Småland och att man försöker få saker och ting att gå ihop men det är inte altid man lyckas. 
 
Ska iväg till banken nu om en stund efter lunch och sen hänger jag med Mia, Disa och Robert en vända. Mysigt. :) 
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0