So wake me up when it's all over

Avslutade söndagen med en film tillsammans med Emma, skönt att hänga lite med henne och slippa vara ensam :) många skratt där vilket är bra! 
Idag har jag både städat och tvättat och varit på ännu ett nytt ställe i Jönköping stad, fan vad jag utforskar Jönköping i sommar.  Har hängt med Robert nu ikväll med ny musik, Lotta på Liseberg och filmen "Wizard of Oz - The Great and Powerful". Mysigt :)  Nu har han precis gått hem och jag har packat en snabbis inför morgondagens visit till Växjö, stannar där ett par dagar och träffar min mamma, mina morföräldrar och ett par vänner också, gud vad jag behöver det just nu! Pga oväntade saker och ting så kommer jag icke åka till Kalmar i helgen, det är tråkigt men så är det. Ibland tvingas man prioritera och det fick jag göra denna gången. Suger att inte kunna träffa Ludde, Carro och Rasmus men det fick vara för den här gången. Väldigt tråkigt dock :/  3 veckor, lite drygt 6 veckor kvar. Trodde det skulle bli lättare efter 2-3 veckor men tycker snarare det kryper allt mer och mer i kroppen på mig, nåja. 
 
Så imorgon efter att jag fixat med ID-kort till jobbet så drar jag på sen eftermiddag, blir där till lördag, eller söndag. Inte bestämt hur länge ännu, får se vad jag känner för och sådär :) 
Nu är jag ganska trött så ska passa på att sova, kommer förmodligen bli en lång vecka då mina nattrutiner är helt jäkla uppfuckade så lika bra att passa på att få all sömn jag kan få! 
 
GODNATT

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0