Jag visste inte bättre då, såg inte vad alla andra såg

Min kväll ensam i söndags var magisk, spenderade heeela dagen med massa serier och bara ta det lugnt. Gjorde delegeringsprov också, får se hur det gick när jag träffar distrikssköterskan ngn dag.  
Igår tog jag bussen på utflykt igen för att se vad jag skulle vara inför delegeringsutbildningen och sen hängde jag med Robert och Jocke och spelade krocket i x antal timmar. Mysigt :) krocket är inte alltid min grej men det är roligt iaf! 
Sov 11 timmar inatt, sover så sjukt mycket just nu men jag måste det för att orka. Jag vet att man inte kan spara sömn men trots det försöker jag. Har varit på delegeringsutbildning i 1.5 timme idag och sen suttit i solen i 1.5 timme och läst Dracula, det går framåt, halleluja!  Ätit middag har jag hunnit och gjort matlåda tills imorgon, härnäst väntar en dusch innan jag ser de två sista avsnitten av Game of Thrones säsong 3.. helt sjukt att det inte kommer nya avsnitt förrän nästa vår sen. Man blir fast i den serien direkt, farligt!   
 
Imorgon jobbar jag kväll, 13-21 och på torsdag är det välkomstmöte på jobbet för alla semestervikarier. Mina dagar innehåller alltid ngt just nu men det är väldigt skönt, då slipper jag tänka på en massa annat. Min måfa är kvar på sjukhuset, de har gjort en massa provet på honom och röntgat och haft sig men hittar inget fel på varför han är så orkeslös och har svårt att andas. Det enda de hittar är att han har hjärtflimmer, men det har han haft i 13 år nu så det är ingen nyhet. Tydligen gör det att han har svårt att andas också och kan inte direkt göra ngt åt det. Sveriges sjukvård, jag säger då det..  Mamma och måmå hälsar på honom hela tiden, vilket jag också hade velat på ett sätt men jag vet att hade jag gjort det så hade jag inte kunnat åka därifrån och jag hade heller inte kunnat jobba sen vilket jag måste. Därför håller jag mig från Växjö och sjukhuset med vetskap om att min måfa är starkare och mer envis än många andra, han har haft hjärtfel i 13 år och trots det kämpar han på, underbara hjälte! :) Det närmar sig slutet vilket inte är så konstigt med tanke på att han blir 73, och det hade varit skönt för honom att bli av med det men vi vill precis som han att han ska vara kvar tillsammans med oss ett litet tag till :) 
 
Dessutom är det väldigt tomt i min lägenhet, den är fortfarande ren trots att jag städade i lördags, så länge har det nog aldrig varit rent hos mig då jag alltid har folk som springer hos mig, men de senaste dagarna är det jag som har sprungit hos Robert.  Men jag saknar att ha ngn att prata med innan jag somnar, saknar att äta frukost, lunch och middag tillsammans med ngn och saknar att höra/se ngn sova i andra änden av lägenheten och jag saknar att se på film tillsammans med ngn. Det där enkla sällskapet, att ha ngn att prata med bredvid sig och skratta med eller helt enkelt bara ha ngn att titta på.  Så är det idag. Nog för att detta enbart inträffat 2 ggr men det är så himla lätt att vänja sig. Och det är så jag känner idag.  Känner mig inte direkt ensam men känner mig sällskapssjuk samtidigt som jag vill vara ensam, det är det enkla sällskapet som är bäst och det är det jag saknar idag! 
 
Nehe, nu blir det dusch och sen Game of Thrones :) 
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0