Ingenting står över mig

Min söndag avslutades med en 2-rättersmiddag hos bästa Robert och spela bingolotto av alla saker i världen :p vi är inte friska men vi har himla roligt!   Igår och idag har jag varit uppe med tuppen och gått bredvid inför mitt sommarjobb som börjar v.28-33. ev v.27 och slutet på 26 om jag känner mig redo för det. Det känns bra :) Trevliga arbetskamrater och trevliga människor man besöker vilket är toppen!  Diskussionerna på mötet och vid lunchen är väldigt underhållande kan jag ju säga :p   Går bredvid imorgon också innan det är förflyttningsteknikutbildning på torsdageftermiddag sen är jag klar för denna veckan.   Min dator är tydligen färdig nu, ÄNTLIGEN!!!!  Får hämta den på torsdag efter utbildningen, 4.5 vecka utan min nya dator har gått ganska långsamt så skönt att få tillbaka den. :) 
 
vad mer kan jag säga? Dagarna rullar på och det är skönt att ha saker och ting att tänka på. När jag väntade på bussen hem idag slog tankarna mig plötsligt igen vilket gav mig ont i magen, jag stänger ute de mesta tankarna annars men av ngn anledning kom de i eftermiddags. Jag klarar mig alltid och jag är fortfarande otroligt glad efter helgen :) men tankarna ligger i bakhuvudet mer eller mindre varje dag och samma sak med den dåliga känslan i magen.  
 
Dock ska jag ha en stor eloge för min mat de senaste dagarna samt veckorna då jag äter frukost och jag äter regelbundet och bra mat!   Nu blir det en lugn kväll, jobbar tidigt imorgon också. 
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0