Ett inre lugn

Jag och mamma hade det mysigt och sen lyckades jag ändå somna igår. Idag var jag upe med tuppen och vinkade av mamma och Olle som åker till Turkiet i 2 veckor idag, lyckostar! Sen hämtade moster mig och vi tog dagstripp till Kalmar för att träffa Ludde och Julia :) Mysigt att käka lite och få prata med dem. Hemligt uppdrag hanns också med under dagen, big lök!    HMMMM :)
Nu är jag precis hemkommen efter regnkaos i Eriksmåla och det blir en lugn kväll med film och serier. För första gången på ett par dagar eller egentligen ett par veckor har jag ett inre lugn i kroppen och jag är trött. Riktigt trött! Därför känns det som att jag kan somna väldigt gott inatt och föhoppningsvis sova hela natten trots att jag är själv i mammas lägenhet tills på måndagförmiddag. Men det är skönt på ett sätt!    Måndagförmiddag äntrar jag Jönköping igen och det ska bli skönt med min egen säng, min egen lägenhet och mitt dalvik :) är fortfarande förälskad i Jönköping!   
Att känna sig lugn och uttömd på prat, på skratt, på leenden och en go känsla i magen idag är mer än awesome :) Har dessutom kört bil i Kalmar stad, det var ju en upplevelse kan jag ju säga. Herregud!   Fina grejer :) 
Endorfinerna är många i min kropp idag och det gillas starkt och vet ni? Ibland får man vara sådär helt glad och tillfreds och det är jag ikväll :) GÖTT, HMMM OCH BIG LÖK! 
 
Nu ska jag spela min musik HÖGT i mammas lägenhet och sjunga som att det inte finns ngn morgondag, för det är jag såå jävlar värd idag :)
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0