bringing back the real my no judgement in your eyes.

Hej på er ! Idag är en sån dag då jag mest har sprudlat med energi hela dagen ! Jag tror att det beror på musiken faktiskt, tisdagar kommer med andra ord att bli ganska intressanta :) 
Vi var förövrigt 3/6 på musiken i min grupp idag så vi mest lamade, provade lite instrument och spelade boulevard of broken dreams ( stavning? ) , jag fick sjunga för jag kommer inte ihåg hur ett Emol på piano ser ut XD haha.  Kom heller inte ihåg texten till en av mina favoritlåtar i början av 2000 = pinsamt.

Matten var okej, romansamtalet var intressant och fick mej att skratta en smula och tyskan var också ganska intressant. Sen åkte jag hem innan jag kollade på bibloteket efter böcker till projektarbetet, fattade ingenting av deras organisering.  Skööönt att komma hem efter en bussresa ihop med Simon och Joakim :)
Nu efter topmodel, pyskologi och lite prat med föräldrar sitter jag här och det är strax dax för mat vilket känns gott. Sen blir det fas F del 2 gör min del idag med dusch och true blood med resten av mitt naturgodis som jag köpte igår :)) 

Idrott,biologiredovisning och religon + 2.5 timme på körskolan står på schemat imorgon vilket känns taggande. Imorgon känns det som att det är min dag på idrotten vilket jag hoppas :) Min fredagkväll kommer jag att ägna åt förberedning mentalt inför en lång bilresa på 2.5 timme till och från Svedala på lördag, det kan helt klart bli en väldigt akward bilresa med alldeles för många frågor och pinsamma tystnader från min sida. Så jag ska vila och ladda med tanke på att jag ska upp kl 9 för att fixa iordning mej, bilen går hemifrån 11.00 sharp !

HAHA, komiskt att man kan springa om varandra nästan 2 ggr under samma dag, diss från båda sidor XD haha men det är väl så, vi är båda för små för att synas ;) haha.

Wiederhören!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0