Engelskan

Hej, har ni sovit gott ?
Jag kan inte påstå att jag sov så gott i natt, tankarna virvlade mest runt över hur denna veckan kommer att se ut både pluggmässigt, körskolemässigt, matmässigt, tränmässigt och allting annat :)
Hade endast engelska i 1.5 timme idag för Jakob skulle på möte så min lektion börjar inte förräns kl 11 vilket känns skönt. Innan dess ska jag dock göra klart engelskauppgiften och läsa lite psykologi tänkte jag, känns som att jag ligger lite efter där när det faktiskt är så att vi ska skriva uppsats som ska vara klar den 8 Oktober :OO aja.
Idag kommer jag hem ca kl 17. Därefter är det dax för körkortstest, promenad, mat, dusch och sen ska jag kolla på true blood tror jag eller någonting annat i den stilen :)

Min helg är faktiskt redan ganska uppbokad till viss del, hör och häpna men jag ska faktiskt på dop på lördag :OO JAG ÄR BJUDEN på min kusins dop :))  Pär tänker verkligen fortfarande på mig vilket känns väldigt bra :)  dock ska jag sitta i en bil med pappas föräldrar, simon och pappa 2 timmar sammanlagt och jag måste dessvärre vara trevlig. jippie.   Söndag blir det födelsedagsmiddag för Simon och Morfar :) trevligt trevligt. Fredag och lördag kväll är dock lediga så länge, någon som vill göra nått eller ? ^^

Nehe, nu ska jag ta och göra engelskan och psykologin faktiskt innan denna dagen faktiskt sparkar igång på riktigt. 

Hörs

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0