Skadeglad!

Skola idag, gick fort faktsikt. Nalle har ett stort blått hus lös upp dagen enormt !
Sen blev det information från studentutskottet och jag säger bara en sak : JAG ÄR SÅ SJUUUKT SKADEGLAD!
jag är glad att jag fyller tidigt för har du inte fyllt 18 får du inte gå på studentfesterna ^^^^^^
Dock tycker jag icke om att de lägger en fest den 29 September när inga har pengar fortfarande... kungsmad kan ta sig i röven !  :)
Det känns som att info om studentmössor bör komma snart också... nervöst.
Har även tänkt en hel del på balen idag. Om jag ska gå överhuvudtaget, det kan vara kul att gå kompisar också men man vill ju helst ha någon speciell att gå med, så det spelar lite roll om/vem som frågar mig.
dock har jag backup-plan som ingen kommer att få reda på just nu.
Dock är jag ändå tveksam, 2500-5000 kr kommer ju balen ca att gå på, och sen ska du ha studentmössa, studentklänning OCH köpa present/blomma till alla vänner som tar studenten.. HEJ PANKA STUDENT I JUNI!

Nee, jag borde verkligen inte sitta här nu, har precis fått reda på att Roger vill ha in projektplan igen, så fixade den precis. Fan att alla lärare bara tänker på sig själva.. sen vill han ha tidsplan också som jag ska fixa nu.
Har dessutom 10 sidor + 3 uppgifter i samhäll tills på torsdag, tyskaverb till torsdag, matteläxa och faktaletande till samhällsuppsats till fredag och biologiundersökningen. Sen på måndag har jag 120 sidor att läsa i " To kill a Mockingbird " och dessutom bokprat på tisdag. Visst har jag en underbar vecka att se framemot ? ^^

Helst ska jag hinna med körskola, promenader minst 3 ggr och hinna slappna av emellan alla dagar också. blä.
Nu ska jag kolla hur det går med maten och sen ska jag skriva rogers tidsplan, skicka iväg den + projektplanen och sen måste jag faktiskt läsa lite Mockingbird + ev samhäll om jag orkar.

PUSS på att jag tycker om att jag har något fint att titta på ^^


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0