det är så logiskt alla fattar utom du

Hallå i stugan, hur mår ni ?
Jag är okeej, har grymt ont i magen men jag klarar mig.
Var på promenad igår kväll med simon,martin och romina. Vet inte direkt om det hjälpte. Men jag kunde åtminstone slappna av en smula och lita på att de skulle ta emot mig ifall jag skulle falla :)
Sen sov jag.
Idag vaknade jag upp med världens ont i magen, la mig i sängen med 3 avsnitt av true blood, sen var det mat. Projektplan och engelska har hunnits med också. Psykologi kvar för historian pallar jag inte. Kör historia hela kvällen imorgon istället för matten har jag redan gjort, dock har jag inte hunnit öva på musiken men jag orkar inte. Oliwer kommer skälla satan men jag bryr mig inte för han är en obetydlig besserwisser som inte har rätt att bestämma över mig så det så ! (:

Psykologi som sagt, är grymt opepp men måste. uppsatsen ska vara klar om 11 dagar och jag har icke börjat. Hejja mig (Y)  Hjärnan har börjat stänga av pågrund av att vi har för mkt i skolan så det är hejja på det.
Mätning på onsdag. jag vill inte.

Nu ska jag ta och göra lite psykologi och sen väntar duschen på mig för mitt rum är grymt varmt just nu och sen tror jag faktiskt att det blir läs/ true blood kväll som vanligt för jag har på tok för ont i magen för att göra någonting annat än att ligga i min säng och mest skrika för att det gör ont.

Hoppas att ni mår bra, imorgon blir det film på engelskan, föreläsning på biologin, historia blir väl antingen genomgång av arkiv eller kalla kriget och på psykologin väntar anorexi/bulimi och hetsätning genomgång, can't wait untill monday.

PUSS


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0