Don't take a genious to see he ain't that dude.

Hyfsad skoldag :) Idrott med badminton + promenad till Kungsmad med Haben.
Sen biologi, fick tillbaka ett halvår gammalt prov XD det gick inte allt för bra, men jag etologi undersökningen gick kalas och har även minst 1 prov kvar så jag hoppas ändå på ett högt betyg :)
Religonen var ändå helt okeej, jag tycker om att bläddra i en bibel även om jag är ateist. Och jag vet att jag kommer läsa hela biblen en dag, ganska intressant läsning. Dock är jag en väldigt stor ateist som sagt :)
Sen drog jag till körskolan efter skolan och har lyckats med 1/3 av repetionen (Y) :)
Sen drog jag hem och såg rullatormannen på stan :S:S  Tack gode gud träffade jag på Gustav som kunde pigga upp mig en smula :) <3  och även Joakim och Jonny på bussen :)
Har ätit, kollat top model och nästan pluggat klart för idag, ska göra tyska glosor och försöka organisera min psykologiessä eftersom den uppsatsen kommer först och sen är det idol ikväll också :)

Utgång den 10 Oktober är bestämt men mina closest ones, toppen ! (Y) Vissa som icke är 18 får även vara med och förfesta, snart är det deras tur att hänga med oss gamla också ;) haha.

Dessutom gjorde jag och Arvidsson upp en deal igår, att nästa vår, om Martin ska söka till idol så ska även jag följa med och söka, så det blir roadtrip, det finns 3 platser i bil. Vilka ska med ? ;)  först till kvarn som gäller.

Nu ska jag fortsätta med tyska glosorna och sen är det väl mat snart också antar jag.

Kärlek och respekt !

Kommentarer
Postat av: carro

jag ska med till idol!

haha!

2009-09-23 @ 18:22:00
URL: http://carolineglaans.blogg.se/
Postat av: Anonym

JAG ÄR PÅÅÅ! som moraliskt stöd till er :D:D

2009-09-23 @ 20:13:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0