Naturgodis :)

Idag var det kort skoldag vilket uppskattas.
Idrotten gick åt helvete och slutade med tårar och grym smärta i vaderna. besviken och med ett samvete som slog sönder mig så försökte jag iaf att sluta Coopers testet på mitt eget sätt.
Simone gick sista varvet med mig och hon är väldigt fin som verkligen fick mej att inse att jag gjorde mitt bästa utifrån mina egna förutsättningar och hon kramade om mig, sött <3

biologi med massa begrepp och religon. Intressant men flummig film. Sen drog jag till körskolan och klarade 2 faser till idag ! Så har 1 Fas kvar och sen är det dax för repetion och så vidare! SKOJ !
Ska försöka få in en körlektion nästa vecka också så kanske vi kan prata uppkörningstid ! (Y)
Sen drog jag och slutförde biologiundersökningen på Maxi och jag handlade även åt mamma vilket hon uppskattade. Sen drog vi hem och jag har då kollat top model och ätit naturgodis :) GOTT!

Strax blir det mat skulle jag tro, dusch och engelskaboken innan idol drar igång kl 9 :) Funderar på om jag ska kolla på true blood idag, tror det kommer att bli så faktiskt :) MYSIGT !
Skola till halv 4 imorgon, dock åker jag icke buss på hela dagen för mamma är på kurs på quality hotel så jag får skjuts ^^   Fredag blir det skola till 12.15 och sen körskolan :)))))  Ibland, kan man faktiskt få le heeelt utan anledning när man har musik i närheten och jag ser verkligen framemot Skruvis :) förlåt om jag tjatar men så är det ^^

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0