Drömmar

Kollat på mina favvofilmer de senaste 2 dagarna : Hook och Eurotrip. De filmerna har minnen. Eurotrip innebär dagen med fötterna och 48 timmar utan mat dagen, minns du Carro? ^^  Och Hook påminner om Peter Pan sommaren med Emilia, Lina och alla :) 

Skolan har varit lugn, åkte bil med Kajsa och Jesper en ganska bra stund idag och grattis Kaj till att du kan köra bil ;)  haha, trevlig stund med ganska mkt skratt ändå och växjö fria killen :O HALLÅ ! VAD FAN VAR DETTA !?!?! Det måste jag ta reda på för ingen av oss kände honom och ändå visste han att jag kallas för Jönna, hm, läskigt ;) haha, men Jesper och Kajsa är väldigt fina människor :')   Dessutom var vi 4 pers på tyskan och sånt gillas, mkt hjälp (Y) sen körskolan och klarade 1.5 fas idag !!! :D  Träffade Peo också och han gör mig alltid så glad :)  DOck har jag haft huvudvärk idag, men den gick över vid 6 så det är lugnt nu. Imorgon är det skolan till kvart över 12, sen simning med Carro :)  Johanna på kvällen och spela keyboard lite innan vi ska grilla några st ^^ Hoppas på fineväder !

Natten var underbar, drömde en massa fina drömmar, drömmar somgör att man inte vill vakna eller stiga upp på morgonen. Mysigt måste jag säga !
Psykologin påminde mig också om vissa positiva saker, och det gillades ^^
Ikväll blir det bara vila, ska bli skönt !

PUSS på att denna dagen, är den bästa på väldigt länge!

Kommentarer
Postat av: carro

och puss på att vi ska simma imorogn :)

2009-09-03 @ 21:21:14
URL: http://carolineglaans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0