Hotel och restaurang är kärringgöra.

Såna intelligenta kommenterar av en jävla 92:a på bussen hem gör att man stör sig och det är också såna intelligenta kommentarer som gör att vi fortfarande inte har någon jämnställdhet i landet. stör mej.

Aja, skolan gick ändå smidigt idag. Dock kl 8 på morgonen med heshet och så vidare ska man sjunga inför 5 okända personer och en av dem är lite ögongodis :O herregud. Aja, låten var " under ytan " och den är ganska låg så det löste sig :)  Ska dessutom spela piano för första gången på 7 år nu 6 veckor framöver vilket känns väldigt roligt måste jag säga :))
Svenskaprovet gick kalas och tyskan var skoj, vi fick höra rammstein XD  barbara är ascool ^^ 
Handledarsnack med Roger idag också, känns bra att veta att man faktiskt kommit väldigt långt :) Ska lämna in tidsplan,loggbok och projektplan. Känns väldigt bra. Den tunga delen kommer bli att skriva ihop hela skiten sen på slutet. Ska vara klar innan jul eller senast i Januari så att jag kan vara i princip ledig på våren sen ^^ kalas ! Studentleg är idag beställt också. great (Y) !

Imorgon är det kortisdag med skolfoto, biologi och religon om jag inte har fel ? Sen körlektion med Nathalie. Och ja för dem som undrar, jag är inte klar med körkort, vf är dock min ensak.
Fredagkväll blir det matmys med massa goda vänner, alla mina bästa vänner är där och det känns verkligen toppen ! Mina grabbar och vi ska vara hos min favorittjej vilket känns toppen! Lördag håller jag öppet så länge.

Nu ska jag göra lite körkortsteori, duscha och kolla film med äppelpaj :) (Y)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0