Jag vet att det kommer en dag.

Hejsan :)  Skolan var helt okeej, musik med besserwisser Oliwer och en Christoffer som hade vaknat på heeelt fel sida :) Matte med faktiskt en underbar vikarie dessutom var det svenska och gunnel är som vanligt konstig i huvudet och säger " Men novellen ni fått tar bara 2-3 timmar att läsa". Som att vi har tid med det... aja.
Tyskaprovet gick, sådär. Vill inte säga nått förräns jag får tillbaka provet. Detta provet var dock ganska svårt. Dock var det bra provupplägg (Y) :)
Drog till tandis, skräcken la sig pågrund av att jag fick vänta länge, dock pratar jag för mkt när jag är för nervös XD  Inga hål, ingen tandsten och han frågade om jag ville ha flour :O Han bara " Egenligen behövs det inte på så fina tänder, så du behöver inte om du inte vill... "  HAHA, klart jag vill, ÄLSKAR FLOUR! Dessutom slipper man borsta tänderna ikväll ;D  Dock hatar jag dammsugarn... :/ Fastnar alltid i tungan..
När jag såg bergundaskolan så för en sekund tänkte jag : " FAAAN jag är såå sen ". Andra sekunden tänkte jag " Jag kanske ska gå in och hälsa på " ..  HAHA, jag är knas. Jag saknar den skolan faktiskt en massa, iaf lärarna och 9:an. Och jag saknar att ha Simon, Martin, Joakim och Tove att prata med varje dag.. :/

Har idag skrivit 3 sidor på uppsatsen så det känns som att jag hinner bli klar imorgon vilket känns awesome! :) Därför belönar jag mej själv med promenad med Carro, dusch och skönlitterärbok resten av kvällen :))

JAG ÄR FORTFARANDE GLAD! :DD

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0