My heart still aches.

Idag stod pluggning på schemat.Hittills har det inte hänt så mkt, lyckats få klart projektplanen ( tror jag ) och sedan skulle jag skriva svenska, lyckades skriva en mening och sen hittade jag någonting roligare att göra :))
Magen pirrade till, leendet spred sig över ansiktet och det gjorde att hela dagen kommer bli awesome :) Jag gillar verkligen vad som händer :)  Nu har jag precis ätit mat och ska nu försöka skriva åtminstone några rader svenska och sen läsa ca 10 sidor psykologi så att jag kan kolla på Rome med gott samvete sen ;D haha.

Kvällen igår var mysig, fick leda martin genom halva gemla medans han mest skrattade för sig själv XD haha <3
sen mötte vi upp 5-6 glada vänner uppe på skärvaberget och fikade, berättade roliga saker och kollade på stjärnorna :) Sen drog vi hem till Simon och värmde oss lite granna, Simons föräldrar är så hima mysiga :')
Sen stannade jag och Martin kvar hos Simon en stund efter att alla gått och kollade på vem som åkte ut i idol på Simons boxer, helt rätt person åkte ut !  Sen drog jag hem och kollade på Rome och skulle sova. Somnade jag? Nee, blev istället en liten tänkarstund för mig vilket jag egentligen inte orkade med igår men så kan det bli ibland :)

Ikväll blir det utgång med Martin, Johanna, Alexander och Joakim :) kanon. Johanna kommer hit runt 5 tiden och fixar sig och grundar lite med mig ;D
Imorgon är det plugg och sen får vi se vad som händer :) Skola på måndag och vet ni vad ? Det känns faktiskt helt okej att komma tillbaka till skolan, känns som att jag laddat batterierna iaf lite grann.

My heart still aches, why can't I be normal and just get it over with?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0