You sent me the best

En helt underbar kväll hos Johanna igår :) Det var verkligen precis vad jag behövde, en kväll att koppla av på, stänga allting ute och få prata med min bästa tjejkompis om såna naturliga saker som killar, våra rädslor och vad vi vill göra i framtiden :) Tack vare den kvällen är jag nu påväg till någonting bättre, jag är tillbaka på det neutrala stadiet och jag hoppas att det stannar där. TACK Johanna, för kvällen och för att du är den du är, som jag har sagt så många ggr förut. Du räddar mina dagar genom att bara se dig le, och tack för all visdom. Du är bäst tjejen <3

Efter en härlig natt med Johanna ( det där lät fel ;D ) så tog jag mej hemåt och träffade på brossan på vägen hem, han skulle jobba. Att bara få säga hej, få se honom glad och att berätta för honom att jag förhoppningsvis snart kommer att ha körkort var såå himla härligt och han är en väldigt fin människa för han får mig alltid att le :')
Var hemma ett slag och bara packade om och åt lite granna. Sen drog jag till stan för att möta upp Fia :) Fixade ett par nya linser, resten är påväg eftersom jag glömt beställa och en av mina linser gick sönder igår.
Nu ser jag grymt bra med ny styrka och allting så nu ni! Nu kommer jag att se allting som är vackert i vägen, inga namn nämda men det finns en del godbitar i min värld ;D haha.
Nu är jag hos Fia, ska sova här inatt. Imorgon ska jag ringa läkaren tidigt och förhoppningsvis få tid senare på dagen så han kan kolla mina ben igen för jag orkar inte ha det såhär.
Sen ska jag även ha körlektion imorgon, hoppas det går bra så jag får boka!!! :DD  Sen ska jag även träffa Cecilia :) <3  får se vad vi hittar på, vi hinner förhoppningsvis att fika iaf :) Sen ska jag hem och laga middag till mina föräldrar och hinner jag, peppar peppar ta i trä så ska jag försöka hinna träffa min bästa vän och få ett liiiitet samtal :) På fredag händer en massa roliga saker och förhoppningsvis på lördag också :)

Ska ju hinna plugga egentligen också, göra lite matte till, börja skriva på svenskan, renskriva tyskan och göra klart projektplanen, men det hinner jag på nätterna (A). haha, man har bara lov någongång ibland ;D

Nu ska jag socialisera mej med Fia, kanske kollar vi på någon film :)) 
PUSS


Kommentarer
Postat av: johanna

åh, sara, det va verkligen otroligt bra :) allting! TACK SJÄLV <3

2009-10-29 @ 19:59:59
URL: http://johannaaadolfsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0