Gud är god mot mig.

Hejsan. kass uppdatering igen och jag ber om ursäkt för detta, har inte orkat.
Veckan har varit lugn, matte D prov idag som gick, sådär. Jag säger inget förrän jag fått tillbaka det men det var svårt. Svarade på allt utom 3 frågor, hoppas det räcker.
bråk med föräldrar igår = inget pluggande, istället huvudvärk och tidig sömn. Eva ska fixa ungdomsgruppen till mig igen, Simon, kommer du ihåg Lennart ? (: 
Säger bara att innan tyskan i tisdags och innan tyskan även idag har förgyllt veckan, först Julia med dammsugar och gräsklipparn XD och sedan Sofia och Alexandra och Hiba när vi snackade Lag och rätt XD haha.

Träffade Carro på bussen hem, du är fin ♥
Jag ska kolla film och läsa resan av kvällen och packa det sista, sovmorgon imorgon till kvart över 10 :) fredrik skippade matten vilket uppskattas :D Och efter bokprat på svenska och nyhet på samhällen så är det dax för lunch med salladsbuffe och sedan simning med Alex :)  Sen drar jag till mormor i helgen !

Gud är god mot mig, sovmorgon och sitter nu och sjunger för den striden ska mina föräldrar inte få vinna, det finns fler folk som gillar det dem hör än de som inte gör det, jag sjunger för er!

<3


Utan tjejerna går jag under. Fick jag välja tjejer jag skulle leva med, är ni första handsvalen! Jag älskar er ♥





Kommentarer
Postat av: johanna

We will allways love you!

2009-10-16 @ 15:23:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0