I know there's something going on

En djävulskt bra låt som jag dessvärre inte kan hitta på spotify :/ 
Aja :) Jag och Sofia hade en väldans trevlig kväll tillsammans med många skratt innan vi skulle sova! haha :D Säger bara lärarstudenten XD HAHA. 
Hade körlektion igår, det gick relativt bra. Dock inget bokat än men det gör inte så jättemycket. Är färdig innan jul iaf ändå (A)  Sen drog jag till sjukhuset med Cecilia i släptåg! Ska skickas till Orptopeden så dem får titta på mig, min läkare har ingen aning och sånt skrämmer mig, får äta smärtstillande om jag vill, men KUL liksom. Sen drog jag och Cecilia och fikade :) Den tjejen är så himla mysig ! Jag är så glad över att vi fortfarande håller kontakten för den humorn asså, den är ganska unik ! Mycket prat han med innan jag åkte hem 17.10. 

Kom hem och väntade samtal som uteblev, ibland vill mest bara skrika sönder. 
Drog med Romina, Simon och Robin :OOOO och gick en runda. Sen blev jag trött och drog in och kollade på första avsnittet av Rome säsong 1, måste kolla om innan jag ser säsong 2. :) haha. 

Idag har det varit segt, sov länge och diskade lite och sen har jag skrivit klart tyskan och ska nu sätta igång och läsa lite psykologi, Sen kanske det blir ett avsnitt Rome också :) hihi. Måste få i mig någon riktig mat också. 

Sen blir det förhoppningsvis en fin kväll, mer info kommer imorgon :)))  

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0