Alias

Hade en superbra dag igår!  Utvilade åkte jag och Razzle och kollade på grill på A6 innan vi åkte hem. Jag dammsög sedan och sen kom Robert och joinade och senare också Sannis :)  Första grillningen för igår gjordes så god mat avnjöts ( gjorde Simon vitlökssås och den blev himla bra! ) och sedan spelade vi Alias också. Herregud vad roligt!!   " Du sminkar mascara på det... eeeeeh ögonlocket? "   "  Pappa och sedan har vi 12 på ett år... pappadagar? "  " Det finns i hav, sjöar och vi kan dricka det.... alger? "  " Det kan det bli när du kissar... urinvägsinfektion? "  HAHA jag dööör!   Många skratt som hette duga, många anekdoter och historier, fyllehistorier och en massa annat smått och gått blev det :)  Andra chansen hann vi med också och det tänker jag faktiskt inte ens nämna, katastrof!  De försvann hem vid strax efter 1 och sen läste jag 2 kapitel i hungerspelen, den börjar så smått att bli spännande nu och det ska nog gå att ta sig igenom den triologin också!

Alias var helt klart en ny favorit, har t.om drömt inatt om att förklara ord xD haha. dööör!   En awesomekväll igår helt enkelt och gud vad jag saknat min fina tjej, var alldeles för längesen jag träffade henne och hade ett riktigt samtal med henne.  Läskigt när ngn känner en bättre än vad man känner sig själv i vissa lägen. Hon är magisk på det sättet :)  Nog för att jag och Robert tänker likadant och inte ens behöver avsluta meningar ibland men Sanne är en sån som ve tprecis vad jag tycker, tänker och vad jag skulle göra i situationer och kan läsa mitt kroppsspråk så satans bra och vet t.om vad jag tycker, känner innan jag själv gör det. magiskt :)

Idag blir det tvätta kl 14 och sen bara ladda inför v. 3 av 4 på praktiken, nu är det nerförsbacke. :) känns fantastiskt skönt måste jag säga. Saknar HLK och att plugga och jag saknar att träffa andra människor på HLK varje dag..

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0