Insikter

Fredags hängde jag med Jocke en stund och pratade om ditten och datten. Gillar att umgås med honom själv ibland då man kan prata om lite andra saker än med andra! Tog sen bussen mot
Växjö tillsammans med Rasmus, party på swebus ;) han åkte dock vidare till Kalmar men skönt att slippa åka själv, det var en snabb bussresa!

Åt middag med Simone och Carro när jag kom fram och pratade en massa. Åkte till Simone en stund också och fortsatte pratet, gött!
Igår åt jag middag hos måmå i det otroligt härliga vädret och sen hängde jag med Carro på kvällen med filmkväll, myyysigt :)
Idag har jag kört runt lite bil, gjort hela helgen iochförsig. Köpt ett Cluedo äntligen!! Dock nya rum och nya namn, ingen överste senap :( dax att spela snart! Snart ska jag träffa Johanna för att kolla es-programmets musikal och sen hänger jag förmodligen med henne och Joakim sen i det härliga vädret! Så himla gött :)

Har fått många insikter i helgen, gillar sånt väldigt mkt. Det är synd att man känner sig utanför i vissa samtal och vissa situationer trots att man är lika gamla som sina vänner då man har olika upplevelser och olika liv och är
I olika stadier i livet numera.. Dessutom känns det fortfarande otroligt konstigt och otroligt jobbigt att mamma och pappa inte bor ihop då jag inte kommer träffa pappa denna gången jag är hemma denna gången och det var 2,5 månad sen vi träffades sist.. Det är jättekonstigt fortfarande att de skiljt sig och då är det ändå snart 1 år sen de flyttade isär. Men det tar väll sig sin tid när det börjar hinna ifatt mig mer och mer antar..

Nu ska jag läsa Hungerspelen en stund till innan jag träffar Johanna! :)

PUSS


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0