the party´s in my head

Bra kväll igår som tog mååånga intressanta vändningar kan jag säga och att man kläcker ur sig pinsamma grejer xD herregud.. ibland undrar jag vad som händer.  Och ibland undrar jag vad vissa människor håller på med också för den delen men det går ju att diskutera flera ggr om. Jag hade kul iaf med mina grabbar och det är huvudsaken, Pohl fick vara med på ett hörn också och skulle tvinga med drinkar, Morgan och grejer. :p jisses!
Nåja, nivån var högre igår än vad som var planerat från början, betydligt högre men det löste sig ändå. Idag är jag extremt trött och extremt seg men det är bara att käka frukost, tvätta klart min tvätt och sedan börja skriva på uppgiften så det rycker, har ändå gjort förarbetet så det ska nog inte vara ngr problem när jag väl börjar.

Så skriva är det som står på dagordningen och ev natten beroende på hur pass snabbt jag kommer igång och hur inspirationen är. Likaså imorgon, skriva det sista och sen inlämning senast 17 SEN jävlar tar jag helg och hittar på roliga saker och träffar folk och kan sluta nojja och slappna av och känna att jag är bra oavsett vad som händer!

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0