Go o gla kexchokla´

Efter ha haft ett par mer eller mindre crappiga dagar och nätter så börjar nu influensan gå tillbaka där den kom ifrån, har idag ÄNTLIGEN lyckats få i mig ett mål riktig mat och kännt hungerkänslan igen! Halleluja :) Min kropp börjar sakta men säkert att fungera igen och jag slipper vara öm i hela kroppen vilket känns helt underbart.
Det som satt i halsen börjar också försvinna, hostmedicinen från vårdcentralen börjar göra sitt jobb så jag har börjat sluta hosta, awesome!
Fick mjölk och toapapper hemskickat till min altandörr idag från snällaste Rasmus och dessutom slängde han med en kexchoklad också, åååh jag borde känna fler såna människor :) såna smågrejer gör mig alldeles fantastiskt glad.

Annars? Jorå, jag ska förhoppningsvis se till att sova hela natten inatt så jag slipper hosta och sen på fredag ska jag förmodligen och förhoppningsvis till praktiken en snabbis för att hämta mina dokument från datorn i skolan och lämna nycklar och liknande. Vi får väll se hur det blir med allt det andra sen. Min röst är fortfarande crappig så jag kan verkligen inte undervisa klassen på fredag.  HLK-samtal skulle jag haft imorgon men hon kommer och pratar med min handledare istället eftersom läget är som det är.  Allt löser sig. :)
Planerna för helgen går ju ganska rejält i stöpet som folk kanske förstår.. är inte alls i form för att åka till kalmar då jag fortfarande är sjuk :( får bli en annan gång!   Hoppas dock att det finns ngt jag kan hitta på eller iaf träffa ngn/ngr så jag slipper dö i min ensamhet i min soffa.

Nu ska jag duscha faktiskt, ska bli extreeeemt skönt!

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0