influensa

När jag började få svårt att andas fick tillslut erkänna mig själv besegrad och åkte till vårdcentralen, 38.5 i feber med en normaltemp på 36.4 säger en del.. då är jag riktigt sjuk. Jag som aldrig får feber är då riktigt dålig.
Fick konstaterat att det är en typisk influensa jag sitter på och ska vila och göra så lite som möjligt i ett par dagar.. kan nästan hälsa hem till praktiken den här veckan med andra ord. Tror att jag får göra om ett par dagar då vilket suger väldigt mkt men det är så det är tyvärr. Har en riktig rejäl anledning till att stanna hemma.. aldrig varit sjuk från en vfu eller ett obligatoriskt moment från högskolan så är väl dax att inse att man inte är odödlig. ;p

Fick utskrivet hostmedicin så att jag ska bli av med slemknutarna på riktigt och slippa hosta blod, har redan lättare att andas och redan blivit av med en del vilket känns otroligt skönt. Mår bättre men långt ifrån bra.
Läkarens kommentar på vårdcentralen idag " Hej.. hur mår du? " hur tänker man som läkare där? Jag förstår att det är standardfråga men när man har läst ngns symptom och hört varför man är där och hör ens röst. Tror dem att man mår bra då?  Skulle man vara där då? :p haha. Liten tanke bara.

Men jag har åtminstone fått ett par anledningar att le idag, har haft sällskap på sms och fb i princip hela dagen av Mr. Söder, mamma ringde, Sanne sms:ade precis som Jocke och sedan ringde Robert för att fråga hur jag mådde.
Sånt gör att trots en skitdag så finns det folk ute som vill att man ska krya på sig (: TACK!
Nu ska jag lägga mig i min säng och hoppas att jag får sova mer inatt, varit vaken sen halv 8 imorse och hostat och haft mig så rätt sliten i kroppen. Lyckats iaf få i mig lite kvällsmat idag + lite glass på förmiddagen, alltid ngt (y)

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0