That's the way it is

Fina dagar!  I fredags åkte jag till praktiken en kort stund för samtal med handledaren, behöver bara göra om 1 dag trots att jag varit borta 5. Innebär att de varit nöjda med mig så det känns bra :)
Sen drog jag hem och lekte med Robert och Rasmus resten av kvällen, så otroligt sköööönt att träffa levande människor igen och överhuvudtaget kunna gå ut från huset utan att det känns som att man ska svimma på fläcken!
Jag och Rasmus och dessutom planer som vi planerar inför april, känns himla kul :) hoppas hoppas!

Igår sov jag länge och sen mötte jag upp Rasmus och handlade mat och sen hade jag och Rasmus dejt hela dagen! Hockey, fajitas, yatzi, smartare än en femteklassare och sen kom Robert på besök också så då spelade vi kort okcså (:  Himla bra dag om ni frågar mig! Gillar att umgås med Rasmus och Robert var för sig ibland, skönt med lite avlastning och andra samtalsämnen och skämt och seriöshet ;) haha.

Idag ska jag tvätta och läsa "Barn i utsatta livssituationer" och formulera frågor till seminariet på onsdag. Se om jag städar också eller om jag tar det imorgon efter tandis. hatar tandis men what to do liksom?
Min förkylning är mkt bättre, nästan fått tillbaka min röst nu, bara halsen som gör ont fortfarande och näsan.

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0