Gamla vänner

Musikalen på katedralskolan igår var underbar, min fina vän Hani är så otroligt duktig. Där kan vi snacka star-quality och han fyller 18 i april.. Blir så glad och stolt när jag ser honom uppträda! Började gråta som vanligt när han sjöng.. Vissa människor är bara fantastiska!

Har insett att jag behöver mer teater och musikal och sång i mitt liv, saknar den biten från förr. Får ta tag i det för att det är eufori om ngt och det ren glädje och lycka!

Begav mig sen hem och läste ut Hungerspelen, mina planer för kvällen sket sig en aning. Så blir det ibland!
Idag har jag träffat gamla guldkorn i min vardag, först träffade jag fina Sächie. Var 1 år sen vi sågs eller verkligen hördes sist, fick inte så mkt tid som var tänkt men att få prata gamla minnen och bara ha henne bredvid sig i soffan..Åh vad jag saknat henne!
Sen träffade jag älsklingslillebror Emil :) han gör mig alltid glad. Som vanligt pratade vi relationer och det är egentligen bara honom jag kan vara ärlig med vad jag känner och tycker om vissa människor ibland och vad jag vill. Som jag saknat min krambjörn som jag inte träffat på 1 år.. Han får komma och hälsa på mig snart! Han dricker en massa alkohol och gör saker jag gjorde förr, I taught him well ;) haha

Nu sitter jag på bussen till Jönköping, skönt att åka hem idag. Min gymnasieversion av mig kom fram idag med Emil samtidigt som den äldre, himla kul och jag gillart! Hem och läsa legender innan seminariet imorgon.. Har en tuff vecka framför mig men det känns som att jag var energi så det räcker och blir över :) nu ska jag ringa Bolle, han jagade mig innan idag och undrade varför jag inte hört av mig på ett tag, tecken på att han saknar mig, han är ku för söt! :)

PUSS


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0