Sunshine

Solen skiner och här är inga sura miner ;) I'm sorry for my absence. Har haft en hel del i tankarna de senaste dagarna pågrund av projektarbetet och liknande.
Men igår tog jag paus från matteplugget och gick en runda i solen med bästispästis. Trevligt :)
Idag har jag fått mejl av Christian Sandahl ( Samhällsrektorn ) som jag mejlade och frågade om ig poängen och ifall man får räkna in projektarbetet i dessa..
OCH DET FÅR MAN!  Så mötet imorgon kommer bli underhållande, taggarna kommer vara riktade utåt och Roger kommer släppa lös bitchen som har sovit i 4 år nu ;) HAVE FUN ROGER!

Igår kollade jag dessutom på New Moon för andra gången, filmen är awesome om du ser den som en vanligt film :) Satt mest och log dumt för mig själv och hjärnan snurrade eftersom seperationsångesten var tillbaka med full kraft. Jag behöver Joakim och Sofia för att den ska försvinna, den kommer smygande när jag inte är i närheten av dem..
Hade svårt att somna igår, det var söndag och jag skulle få mejl idag. Engelskan var skoj idag dock, besok från USA som ska stanna tills vi går ut vilket är roligt att få prata engelska på riktigt! Dessutom älskar jag min nya engelskalärare, MAUD! Stencool och härlig att prata engelska med, allting blir så enkelt och självklart med henne :)  
Pappa och jag är dessutom hemma själva tills på onsdagkväll, hoppas vi inte slår ihjäl varandra eftersom vi har ngr bråkveckor just nu, men vi lyckades iaf äta middag tillsammans idag, ärtsoppa, rå falukorv och macka med ost! :D 

OM NGN MISSAT DET SÅ TOG JU DÅ HV71 SMGULD I LÖRDAGS, HAPPYFACE! <3

Nu ska jag läsa igenom religonen, duscha och sen är det Top Model och 2 1/2 men som gäller ikväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0