Happy face

Första dagen på jobbet igår tillsammans med Jon. Gick bra, även om vissa saker är krångliga men det kommer att funka med tiden :) Vissa saker är ju dock klart trevligare än andra..
Idag är jag ledig vilket är bra eftersom jag är sjuk IGEN, det stör mig. Inte kunnat sova så mkt inatt eftersom att jag har lite svårt att andas men det är bättre nu efter nässpray och strepsils iaf. (Y)

Suttit och kollat igenom min fotobok igen som jag fick av min moster med familj. Blandade känslor när man öppnar boken då jag ler och gråter om vart annat men jag fullkomligt ÄLSKAR DEN! Alla personer jag bryr mig om ( utom 2 ) är med i den och det gör mig väldigt glad. Att min moster dessutom lagt ner oräkneliga timmar är ovärderligt och mååånga bilder som jag älskar är med :)))
Massa bilder på mig och mina kusiner, framförallt på mig och Timpan eftersom vi var bästa vänner och bästa ovänner när vi var små, vi var tillsammans jämt och vi bråkade jämt xD haha. Syskonen Jonsson/Johansson jajamen! Åååh, jag tycker verkligen om den boken <3

Imorgon är det jobb igen.. mellan halv 8 och halv 2 för sen är det personalmöte som jag inte behöver gå på :) Sen är det utbildning torsdag-fredag.

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0