passar som handen i handsken

Hade ett awesome telefonsamtal med Johanna igår kväll, en timmes snack utan uppehöll med mkt som vi har missat. Galet när man träffats nästan varje dag i 3 års tid och sen helt plötsligt bor man 12 mil ifrån varandra.. konstigt!
Men planer smids för framtiden v.33 och ev om ett års tid :) gilla gilla! Hade älskat om det blev av :) saker som man inte ska avslöja för då blir det aldrig av :p haha.
fina Johanna!

Idag blev det upp för att fixa fast internet till datorn och sen skulle jag hämtat ut mitt pass men glömde givetvis lappen.. så frustrerande!
Nåja, hade Robert som sällskap och hittade ÄNTLIGEN samma glasögon som jag tappade bort på Liseberg första gången vi var där i sommar..
Blev en resa upp till A6 också där han köpte hattar och jag mest skrattade åt allt knas det finns, sen blev det lite mat också.  Alltid lika trevligt att umgås med Robert, så himla naturligt :) han är så himla snäll!
Nu är jag hemma igen och taggar jobb inatt, första natten på länge. Känns lite nervöst men ska bli skönt att jobba natt igen.

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0