bussen

Mobilt internet är fan guldvärt när man har så satans tråkigt! men idag är det iaf skönt att åka buss, det är förmodligen för att jag inte känner ngn stress alls och är ledig och bara kan slappa med vetskapen om att jag har ett antal dagar ledigt :)
bussen fick för sig att tanka innan vi ens lämnat jönköping så vi är lite sena förtillfället, har aldrig hört talas om en buss som tankar med passagerare på... skumt är vad det är!

Nu är min lägenhet fräsch iaf och jag har rena kläder i garderoben, gött! Mitt golv fick bada lite dock, råkade slå omkull skurhinken precis innanför dörren xD haha, smart Sara!  Rent är det iaf ;p
Är så saaatans hungrig just nu då jag inte orkade/hann äta innan ( bortprioriterade ) så tacosen i Gemla kommer sitta fint sen (y)
Saknar redan Jönköping en smula, men det är för att jag aldrig får njuta utav min lägenhet eftersom jag jobbar så mkt + att familjen är utspridd och det gör mig ledsen i ögat. Det är rätt knas att man kan bli så beroende av människor som kompleterar en som person och som får en att må så fantastiskt bra och som man kan vara sig själv med, heelt underbart! Fina fina insparksfolk + deras vänner + folk man lärt känna på vägen <3!! Men nästa vecka jobbar jag bara 3 dagar och sen blir det HP 7 del 2 premiär med Sparkle och Toffel! Toppen :D And I'm so ziked on that movie!!!
Lyssnar på massa musik från spotify och hänger på fb som vanligt, nice. Får se om jag hittar en film på datorn också att underhålla mig med innan jag kliver av bussen eftersom vi är sena. Tror inte ens vi har passerat vrigstad ännu..  Hoppas på sol i veckan i växjö men det kanske är att begära för mkt från Sveriges regnigaste stad ;p

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0