What can I say ?

Dygnet i Skruv var trevligt måste jag säga, Emils lillebror var mkt trevlig, likaså hans kompis Malcolm :)
god mat, prat och skratt och film :)  dock sov jag nära ett fönster och är massa förkyld, inte bra med jobb imorgon och midsommar på fredag...
Var med Carro på eftermiddagen igår vid växjösjön, länge sen det var bara hon och jag, undrar vf ?  Känns som att jag glider ifrån alla, är jag så pass kass kompis ?

not good enough, what can I say, what could I do?  I always end up hurting you..
afraid of losing what I have.


utbrott igår som inte var meningen, all undangrävd ilska tränger sig på trots att den inte är menad för dig, det är inte meningen och jag hatar att saker hände 2 ggr igår , det räcker aldrig med 1 gång för mej, jag blir så arg och besviken på mej själv. det var inte meningen, jag vet att jag prioriterar andra saker, men jag är inte ensam om det heller, jag är inte ensam om att behöva skrika på dej, du skulle behöva skrika på mig också. Jag vet redan att jag är en kass kompis, jag vet det. Jag vet hur ont det gör, jag ser ditt ansiktet och jag ser mitt ansiktet speglas i ditt, vi har båda ont, vi är båda trasiga på ett eller annat sätt.  Jag önskar att jag hade sprungit igår, att jag hade sprungit tills jag inte orkade mer så att jag hade sluppit se allting och att du hade sluppit se det där, jag önskar att jag kunde springa och aldrig mer behöva möta någon och aldrig mer behöva komma tillbaka.   Slippa se din besvikelse.

Jag vet att jag är sämst kompis, men snälla. Hjälp mej att bli bättre då, visa att du vill vara med mig, jag behöver få veta att du vill vara med mej också och inte att du skiter i vilket.
snälla,  jag vet att du blir ledsen och jag blir ledsen,  och jag vet att du inte vill höra det härifrån, men jag kände mej tvungen för att vännen, snart ger jag upp, jag orkar snart inte mer och det leder till att allting går åt helvete. Vi har fortfarande tid kvar, inte mkt men det finns tid.
Och jag vet som sagt att du inte vill höra det här, men jag skiter i det för jag var tvungen.
Jag älskar dig, <3  Kan du förstå det ?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0