som vanligt räcker jag inte till..

Haft ännu en dag här hemma när man inte räcker till, när man blir orättvist behandlad och när man känner sig allt annat än älskad.  Misslyckad är vad man känner sig och jag känner mej sämst när mamma och pappa tjatar om det där jävla fittkörkortet som jag absolut inte orkar med, jag känner mig inkompetent när det gäller körkortet också eftersom jag tycker att teorin inte är logisk någonstans alls. Jag fattar ingenting. och jag som ska vara duktig på teori.
jag har varit ledsen halva dagen, varför ska det vara såhär ?  Hur pass mkt mer kommer jag orka och hur mkt längre kommer jag att stå ut ?  Någon som vill skaffa lägenhet med mej?  någon som vill lära mig körkortsteori ?

imorgon är det smålandsposten, orkar inte men måste..
jag måste dessutom plugga teori, något som jag är grymt opepp på. vf ska det vara så svårt ?
personligen hoppas jag på regn imorgon igen, så man kan ha lite sköna kläder på sig.

det som lyfter upp min dag är att det endast återstår 6 dagar kvar till göteborg, det piggar upp lite... dock kommer grymt mkt av sommarens pengar att spenderas. Kommer bli lite fattig sen, men det får jag klara av antar jag.
Ni är finast, ni är så snäll mot än, fördelen är att ni ser mer än andra när man är ledsen för att man syns så sällan... <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0