Första dagen på jobbet.

Idag var det genomgång på jobbet som gällde, jag var ju inte liiiite död eller så när jag steg upp kl halv 9 för att åka buss kl halv 10.  Glasögon fick det bli, vill inte förstöra ögonen (A) ,  var hos pappa en stund innan, mysigt att få förklarat för mej vad han egentligen bygger på sitt jobb, han är duktig :') 
Sen var det genomgång mellan 11-14.30, seeeeeegt.  Satt mest och snorade, nös, hade rinnande ögon och hostade, kände mej väldigt fräsch och aktiv, jag var grymt dålig där ett tag.
Sen drog jag hem och käkade, gick dock knappt för illamående kom krypande och hade ingen smak :S  Dock har jag icke spytt för information !  och har legat i sängen för att lugna magen med vatten och näsdukar för näsan vägrar sluta rinna ena stunden och andra är det som om någon har kört upp en kork upp i näsan, totalt stopp !
Nu har jag druckit te och vad gör jag mer ? ^^    Comedu channel ofc :D 
Johanna och carro kom även förbi en stund, de är snälla som hälsar på och tänker lite på mej :)

ikväll ska jag bara kolla comedy channel och ta det lugnt och sova, ska bli grymt skönt !  Imorgon är det midsommar och då tänker jag faktiskt skita i hur pass sjuk jag äön är, jag är ju inte sjuk egentligen, bara förkyld.  Hatar det dock.
Så imorgon ska jag hem till Magnus place med en massa trevligt folk, och det ska bli väldigt mysigt ska jag säga :))) 
Nu är det snart 8 simple rules som gäller, awesome (Y)

Vi hörs av imorgon eller på lördag !
PUSS och KRÄM !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0