Trött

Idag är jag dödstrött, i lördags sov jag 5 timmar efter en trevlig fest hos Alle, tack för sällskapet ! Och i natt och jag iochförsig sovit ganska mkt men jag har varit ute i borgen hela dagen och dansat, åkt karusell och hatt mej. Roligt men tröttande !  Jag powernapade dock i solen ett tag i emils knä, myspys :)

Igår var jag dessutom med Simon,Martin,Johanna och Carro en stund. Kollade 2 filmer och så, mys men jag var sjukt trött så inte direkt social. Simon muckar dock satan, han är störd ;)
Hm, idag ska jag bara duscha och ev läsa lite historia till, har massa tid imorgon innan träningen också och innan min enda lektion imorgon så jag hinner göra det då också ifall jag inte skulle orka nu.  Prov på onsdag och jag kommer inte ha tid på kvällarna knappt att läsa någonting, Skoj, not.
Idag har jag dessutom blivit ännu rödare i ansiktet och haft på mej en mössa som gör att jag ser ut som en jättebebis., Emil, Gustav och Hani hade roligt åt det XD   Sen satte vi fightingscenen idag också, det kändes tryggt måste jag säga, nu vet vi iaf vad vi ska göra, dock ska jag ersätta Amina en föreställning och Julia på genrepet.  Jag är grymt nervös inför premiären, jag kommer skita ner mig,

Nehe, nu väntar duschen :)

Jag förstår inte.,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0