borgen!

borgrep idag för hela slanten, gick upp halv 8 idag, björn hämtade mig i stan kl 9.40, vi pratade om allt möjligt. Han är fin som faktiskt frågar hur det går i skolan och såna saker :)  Skönt att veta att han funnits med så pass länge och ändå kommer ihåg saker som inte andra gör !  Han är fining :)   Dock var jag ganska trött idag, somnade runt halv 3, men får skylla mig själv som fastnar på msn allt för länge med röjflaggor ! ;)
haha !    Men repet idag gick kanon !  Nu har vi satt två av stuntscenerna, kommer blir megabra när den stora fajtarscenen sätts också :)     Premiären kommer bli awesome, dock är jag sjukt nervös !  Genrep om exakt en vecka, det känns ganska sjukt. :) haha. Dessutom kör jag halkbana om en vecka också, jisses..

Aja, igår var det lek med vänner, först stan med favvograbbarna, köpte ett par skor, martin skrev in sig på handledarkurs och teorikurs på ljungqvist och så åt vi på hongkong med Simon också :))  
Sen lekte jag och Simon med hans tevespel och sen blev det kortrunda med Johanna, sen drog vi hem till Carro med Carro, Hannah och Joakim.   Ganska mkt skratt blev det !  falsksång också ofc ;)
Sen drog jag hem för jag skulle sova, men det gick fan inte XD  

Aja, ikväll ska jag vara med mina grabbar, ev Carro och Johanna också om dem vill leka med oss :')  
Imorgon är det fest / 18 års fest hos Alleballe, myspys.  Lördag är det promotion på Maxi, sen repetion lördag,söndag,måndag,tisdag,onsdag,genrep,ledig, premiär. OMG ! 
Vilken vecka ! 
 
Aja , tjingtjong kines, hoppade och fes !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0