Det är jag i mössan

Min dag igår var extremt utmattande mentalt. Jag sov dåligt och drömde mardrömmar om att jag försov mig två ggr och att mamma inte ville ha mig..dessutom vaknade jag mitt i natten av att taklampan i badrummet lyste som vägrade fungera i torsdagskväll, creepy..!

Seminariet gick dåligt, jag får komplettera min hemtenta och det gjorde mig ledsen och irriterad. Jag mötte Linus B i trappan som gjorde mig glad och sen Rasmus så jag fick spy lite samt Emma, hon räddade dagen :)! Jag åkte hem och gick en 3 timmar lång promenad med älskade Robert i det fantastiska vårvädret! Prat om det mesta hanns med samt skratt vid en ankdam, jisses!  och sen spenderade vi kvällen tillsammans med hamburgare och en massa tv och gapskratt. Vi båda behövde den kvällen igår då vi skrattade oss igenom livet och la allt annat åt sidan. Det var en av de bättre kvällarna på länge i Roberts sällskap, den pojken är underbar och en fantastisk person :)

Vid strax innan 11 gick jag hem extremt trött efter en lång dag, tog en välbehövlig dusch men kunde inte sova sen, otroligt irriterande.. 
Gårdagen förde med sig två goda nyheter också: en bröllopsinbjudan från älskade Martin :) och att jag dessutom ska få vara fadder i höst under min sista inspark, skönt att man får det förtroendet för tredje året i rad! Nu hoppas vi på att jag och Emma blir huvudfaddrar, hamnar i samma grupp och får Lukas med oss i samma grupp, allt avslöjas på minglet den 15 april och jag är såååå taggad! :D 

PUSS 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0