So why don't we go somewhere only we know

Jag tvättade på eftermiddagen och fick mr. Söder över på en fika i vårsolen helt plötsligt! Det var väldigt varmt och skönt i solen :) vi läste varsin bok och pratade inspark och val/beslut i livet. De som känner mig vet att val och beslut är bland det absolut värsta jag vet, och snart kommer jag att behöva ta ett sånt jobbigt beslut igen och för första gången sen våren 2010 tänker jag vara egoistisk och tänka på vad som är bäst för mig i det långa loppet och på kort sikt. Det är ett av det mest frustrerande besluten jag tvingats att ta och vad är oddsen för att vissa saker händer ibland? 

Vi åt kött till middag och sen blev jag ensam då han skulle jobba med en studentgrej. Jag var extremt trött i kroppen och borta i huvudet efter två dagar med för mkt tankar och en kropp som har blåsor och träningsvärk efter den långa promenaden. Trots det kunde jag inte sova när jag väl släckte. Mina spöken var tillbaka och skapade tankar om inspark, beslut, hemtenta och på människor i min omvärld som jag bryr mig om alldeles för mkt. Dessutom fick jag sms sent inatt och fastnade med det och sen blev vi av med en timme inatt. Jag har därför sovit ganska dåligt.

Jag har ätit frukost och börjat redigera min hemtenta lite smått. Nu har jag parkerat mig i solen för att läsa bok och njuta av lugn en stund :) Rasmus kommer senare för att fixa sin hemtenta och hänga. Livet på en pinne! 

PUSS 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0