När livet är som finast

Kvällen igår var den bästa på mkt länge, promenad med bästavännen i 4 timmar vilket alltid får mig på gott humör! Kvällsdopp för min del eftersom vissa är för fega för att bada, " Hade ingen handduk", dra den ngnannanstans va ;) Sen blev det långpromenad barfota genom Gemla med prat om mest allt och ingenting exempelvis vilka jag tydligen inte får dejta ? och att vissa människor i sitt liv kan man inte ersätta.

Kvällen var fin, det var lagom varmt och jag var glad, jag hade lugn i kroppen och det var ett tag sen :) Just igår kväll kändes det faktiskt inte som att det spelar ngn roll ifall jag flyttar eller inte, telefon finns, dator finns och jag kommer hem. Så länge jag vet att det finns personer som man längtar till och som finns där när man kommer hem eller när man vill ringa och prata en stund så är jag nöjd. Det är så det känns idag iaf ;) haha.

Solat lite granna idag och fått liiite lite färg, vill inte bränna mig därför jag gör en långsam process ;) drar till mormor imorgon för att stanna där läääänge dessvärre, jobbar resten av veckan och sen jobbar jag 3 dagar nästa vecka så får se när jag kommer hem helt enkelt. Men mormor skämmer alltid bort mig så klagar inten direkt (:

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0