changed for the better

Läst lite gamla blogginlägg från sommaren 2010, sjukt att man kan förändras så mkt på ett ynka år.
Den 22 har jag bott i Jönköping i ett helt år, ett helt åt i smålands jerusalem, i min hockeyfristad.. ett år som har varit väldigt turbulent med extremt jobbiga och bra erfarenheter. Jag har aldrig vuxit så mkt under ett år som jag gjort under detta året och det gör mig extremt stolt över mig själv! Även om inte alla mina vänner hemma gillar förändringen så ser min släkt och mina närmaste vänner att jag mår så otroligt mkt bättre här i Jönköping, att jag inte varit så här glad, lycklig och harmonisk på flera år. :)
Jönköping har förändrat mig så otroligt mkt, jag vågar ta plats igen, jag vågar tro på mig själv och kan säga att jag är en bra människa som vill att varje dag ska bli en bra dag.

Om jag fick göra det igen så skulle jag fortfarande flytta utan att tveka, även om flytten har förstört mkt på hemmaplan så tvivlar jag på om de hade varit bättre även om jag bott kvar, jag tror inte det..
Mycket är mysko kring mina relation till många av mina vänner hemma, vissa är starkare nu än förr och andra svagare vilket är frustrerande och lite läskigt.
ibland önskar jag att jag kunde flytta upp vissa vänner hit, som tur är!!! så kommer jag ev att ha två av de finaste människorna till att plugga här. 1 av dem är redan påväg och jag är ganska euforisk över det att ha en liten bit av Gemla och mitt "gamla liv" här i Jönköping och mitt "nya parallella liv".

Som vanligt kan jag inte sova såhär på nattkvisten så därför jag skriver lite, borde sova men varken vill eller kan, därför blir det Glee och filosoferande som vanligt, but hey that's life and I'm happy and that's all that counts :)

KÄRLEK


Kommentarer
Postat av: Carro

jag är så glad för din skull!

du är fin <3

2011-08-17 @ 18:14:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0