kursstart

Kursstart idag, efter en sen kväll med nyaste piretsfilmen och en sen kvällsmat igår så var man lagom seg när Simons klocka ringde kl 7. Drömde dessutom mardrömmar om mitt förra jobb så det var en lättnad i kroppen när man vaknade och insåg att man inte behövde jobba och dessutom kunde somna om :)
kursstart vid 15 och sen hjälpa en klasskompis att plugga inför hennes omtenta på onsdag.. hjälpte nog till lite iaf!

Nu ikväll skulle man sett finalen på the glee project men avsnittet ligger inte ute än, bajs på det!
får istället kolla på senaste avsnittet av true blood och en film, Simon är på insparksäventyr/kåren ikväll :) skojsigt för honom. Han lär raggla in innanför dörren senare ikväll lagom glad i hågen, haha!
Jag lär vara vaken iaf eftersom jag är ledig imorgon, då blir det att kolla insparksspexen i aulan med vännerna och sedan förfesta och kåren på kvällen!! Inspark hela veckan = partypia lär leverera!
Beställt kursböcker idag också, denna gången gick dem bara på 450 spänn, dock blir det ny beställning om 10 veckor igen då nästa kurs börjar, oh happy day! Men det var en konstig men skön känsla att vara tillbaka i skolan idag, skönt att träffa folk igen och få börja höra engelska ett antal ggr i veckan, :))

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0