När man fäller murar

Igår var en sån där bra kväll igen. Med finaste människorna jag vet, med eb fruktansvärt trevlig förfest där jag vann i Chandelier 2 ggr (nybörjartur), med mkt alkohol, nya bekantskaper, massa kramar och fruktansvärt mkt skratt! Jag kramades mest med Sone och hade ett långt och bra samtal med honom både på förfesten och påväg till kåren. Han är unik och fruktansvärt bra! 

Kåren var awesome med samtal med Jesper som var allmänt snäll och berättade saker som gjorde att man inte kände sig ensam om saker, och som sa fina saker om en! Givetvis kommer Rasmus förbi precis då och Jesper ska förklara för Rasmus hur bra jag är varpå Rasmus säger: "varför tror du hon är min bästa vän för?" Då blir man varm i hjärtat och en aning generad. Jag hade sen ett fruktansvärt långt samtal med Lukas om insparken, om framtiden och om varandra. Jag sa saker som jag inte ofta säger och båda blev ganska känslosamma ett tag och jag fick tårarna ögonen. Han är utan tvekan en av de snällaste människorna jag någonsin träffat och jag är frultansvärt stolt över honom! Att dessutom då höra: "Sara, du är den snällaste, mest omtänksamma människa jag någonsin träffat. Du är fruktansvärt modig och jag har en sån oerhörd respekt för dig. Jag tycker så mkt om dig!" Lilla fina Lukas <3 vi höll om varandra och pussades, snudd på kysstes lite innan vi skildes åt. Han är en sån människa då allting är ok och jag rev så många murar med honom igår och vet ni? Det kändes så bra! DAMN, juni kommer bli så jobbig med att både lämna Rasmus, Sone, Lukas, Martin och så många andra.. 

Lite dans, en människa med samma namn som jag mest ville be flyga åt fan, en Filip som var lite för påträngande. Människor som gnider sig mot en har jag aldrig förstått, ett fint Stad i ljus och sen buss hem med prat med Rasmus om människor i världen. Jag var därför i säng lite för sent och har haft mardrömmar om yxor, blåslampa och en psychokvinna som skulle döda mig.. Fy fan. Vaknade lagom skakad i kroppen.. Längesen jag hade mardrömmar nu. 

Idag ska jag bara ta det lugnt, läsa ut min bok och äta en massa mat för idag har jag en känsla av att jag är ett bottenlöst hål. Tacka gudarna för att jag inte är bakis idag!! 

PUSS 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0