Bästa på hela helgen

Lördagen avslutade jag med Måns Möllers ståuppshow och sen filmen "The fault in our stars" (Förr eller senare exploderar jag). Måns Möller var awesome :)  
Igår blev det att äta middag för att fira mamma och Olle som fyller 45 år nu i november, jag är inte hemma då så gäller att passa på. Sen fikade vi lite också! Jag var inte alls på humör överhuvudtaget.. Jag var hungrig, trött och längtade fruktansvärt mycket hem. Min moster började prata framtid och då fick jag fruktansvärt ont i magen och ville inte alls vara med..  Därför blev jag fruktansvärt glad när Olle plötsligt säger "Men ta bilen upp över veckan och åk hem. Du kan lämna tillbaka bilen nästa helg". Hur glad blir man inte då!? Som ser att man vill hem och som förstår. 
Jag pratade med Rasmus samtidigt och plötsligt blev det bestämt att jag skulle ta bilen till Jönköping och hämta upp honom påvägen i Kalmar. 
 
Jag hann besöka pappa innan för en kopp te och prata lite om mamma och även med framtiden men med pappa är det lugnare för pappa är mer rakt på sak och då blir det enklare. Vid strax innan halv 9 var jag i Kalmar, hämtade upp min bästa vän och körde mot Jönköping :) Det tragiska är.. att det var det bästa på heeela helgen! Fruktansvärt tragiskt men sant. Att få sitta i en bil, slappna av, skratta, prata om allt som irriterat oss båda under helgen och få sjunga på konstiga och bra låtar. Jag var fruktansvärt glad och lugn i hela kroppen, att lämna kontrollbehovet och låta honom köra hem oss i mörket.  
Vid strax efter 11 rullade vi glada in i Jönköping och dumpade våra grejer innan vi drog och hämtade mat på donken. Vi käkade, såg Dobidoo och sen somnade vi båda fruktansvärt gott. Att höra ngn snarka istället för en kyl som låter som en tandläkarsug, underbart :) 
 
Idag flyttade han bilen tidigt på morgonen, jag köpte frukost och sen såg vi serier innan vi somnade 1.5 timme till. Vi lamade i soffan och åkte sen och lämnade bok på bibblan, tog en sväng till Gränna och sen handlade vi på Citygross. :) Nu lagas det mat och sen ska det pluggas.  
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0