När nätterna blir långa

I tisdags så kom Rasmus tillbaka efter ett möte och lagade kycklinggryta. Det var gott! 
Vi somnade ganska gott vid 3-tiden. 
I onsdags så åt vi frukost och såg Blended innan han drog hem till sig. Jag spenderade sedan kvällen själv med filmer och tv och var själv för första gången på 1 vecka. Konstigt. Trots det så somnade jag väldigt väldigt gott :) 
 
Igår så vaknade jag sent, åt lunch och sen ramlade Rasmus in igen och pratade, och så åt vi tidig middag i form av hemlagad pizza. Gott! Vi såg sen "Mysteriet på Greveholm". Mysigt med julkalendrar med mkt humor :) Jag blev sen trött och när julkalendern var slut så skulle vi sova tidigt för att vara oss var tanken. Meeeen eftersom vissa tydligen hellre ville prata än att sova så somnade vi inte förrän efter halv 6. Då hade vi legat och pratat i 5 timmar. 5 timmar om människor i världen, framtiden, inspark, pedsex och oss själva och hur vi känner med saker och ting. Och vissa saker blir man glad i hela kroppen och hela hjärtat av att höra. Jag somnade med världens leende på läpparna vilket var skönt :) 
 
Rasmus klocka ringde ett par timmar senare då han skulle åka och jobba och jag vaknade med huvudvärk och ett knä som hatade mig.. när han gått så duschade jag, åt och håller nu på att tvätta vilket verkligen behövs. 
Nu ska jag kolla Trolltider och ta det lugnt, känner verkligen inte för att plugga idag. 
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0