Jag blir så arg att jag ruggar

Jag somnade gott i måndags, bortsett från att jag drömde mardrömmar om att jag var gravid.. kuljul. 
Igår pluggade jag med Rasmus hela eftermiddagen, kvällen och natten. Jag blev klar vid 20-tiden men höll honom sällskap med film och bokläsning fram till 6 på morgonen då han var klar. Och då skulle givetvis färgen i skrivaren ta slut så det fick vi byta tidigt på morgonen.. men jag fixade det själv vilket var lite awesome! 
Vi somnade som två stockar strax efter halv 7 efter att ha pratat lite och vaknade vid 13.15, båda trötta som as. Och jag slapp mardrömmar inatt, tack och lov. Min bästa vän fixar biffen! :)
Vi har sedan ätit frukost, lamat i varsin säng, sett Herkules och början på Alladin innan jag blev ensam för en halvtimme sen. 
Jag har lagat min ovve och försöker bli pigg inför kvällens sista kårenkväll för terminen, taggad är jag dock :) det blir topp och jag har Emma och en massa andra fina tjejer med mig ikväll! Fick skatteåterbäring imorgon så kan dricka ett antal drinkar ikväll vilket är awesome :D 
 
Sommaren är här och jag har nu bara 1 år kvar på HLK, hur sjukt är inte det!? Alldeles för knäppt.. väldigt blandade känslor! 
 
PUSS
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0